Medewerkers

A.J. van Verseveld

A.J. van Verseveld
huisarts

Sinds ik geneeskunde ben gaan studeren in Groningen (in 1987) woon ik in de stad. Nadat ik in 1999 huisarts ben geworden, heb ik eerst waargenomen in Sappemeer. In 2005 heb ik de praktijk van mijn voorganger overgenomen. Sinds 2010 begeleid ik artsen tijdens de huisartsenopleiding. In 2018 ben ik gaan samenwerken met dokter Bijholt en dokter Van der Weide (zij zijn de opvolgers van dokter Feenstra). Zodoende werk ik alweer 14 jaar met veel plezier in de Oosterparkwijk en hoop dat nog lang te blijven doen.

C.D. Bijholt

C.D. Bijholt
huisarts

Begin 2013 ben ik afgestudeerd als basisarts aan de RUG. Ik wist destijds al dat ik huisarts wilde worden. Om wat extra ervaring op te doen ben ik eerst gaan werken als arts op de spoedeisende hulp in het OZG Winschoten. In 2014 ben ik begonnen aan de 3-jarige huisartsopleiding in Groningen, waarvan ik het laatste jaar in de praktijk van dokter van Verseveld heb gewerkt. Sinds 2018 werk ik nu weer hier in de praktijk als opvolger van dokter Feenstra samen met mijn collega Hinke van der Weide.  Ik werk op woensdag, donderdagochtend en op vrijdag in de praktijk.

 

 

H.Y. van der Weide

H.Y. van der Weide
huisarts

De opleiding geneeskunde heb ik gevolgd in Groningen en voltooid in 2012. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren als basisarts gewerkt op een afdeling in het ziekenhuis, de intensive care en op de spoedeisende hulp. Hierna heb ik met veel plezier de huisartsopleiding gevolgd. Als waarnemend huisarts heb ik ondertussen in meerdere praktijken gewerkt. Sinds april 2018 werk ik, samen met dokter Bijholt, als opvolger van dokter Feenstra hier in de Oosterparkwijk. Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag.

 

Marianne

Marianne
doktersassistente

Marianne werkt op de maandag, dinsdag en woensdag. Op deze dagen heeft zij een eigen spreekuur van 14.00 tot 15.00.  Voor dit spreekuur dient u een afspraak te maken.

Zij werkt ook op vrijdagochtend dan heeft zij haar spreekuur voor het CVRM.

Jacolien

Jacolien
doktersassistente

Jacolien werkt op de maandagochtend, donderdag en vrijdag. Op vrijdagmiddag heeft zij een eigen spreekuur van 14.00 tot 15.00. Voor dit spreekuur dient u een afspraak te maken.

Ria

Ria
doktersassistente

Ria werkt van maandag t/m vrijdag. Dinsdagmiddag is zij vrij. Zij heeft 's middags haar spreekuur van 15.00 tot 16.00 uur. Op de woensdag heeft zij haar CVRM spreekuur. Voor haar spreekuren dient u een afspraak te maken.

Mirjam

Mirjam
doktersassistente

Mirjam werkt op woensdag. Woensdagmiddag heeft zij haar spreekuur van 15.00- 16.00 u. Voor haar spreekuur dient u een afspraak te maken.

Riet de Haan

Riet de Haan
sociaal psychiatrisch verpleegkundige

U kunt bij Riet terecht voor advies en ondersteuning bij psychische problemen. Zij heeft spreekuur op elke donderdag en vrijdag om de week. Een verwijzing naar de SPV-er loopt via de huisarts. De vervolgafspraken worden in overleg met de SPV-er gepland.

R. van Wissen
huisarts in opleiding

Dokter van Wissen werkt en leert een jaar lang in de praktijk van dokter van Verseveld. Hij is arts en bezig met zijn laatste jaar van de huisartsenopleidingHij is aanwezig op  maandag, dinsdag woensdag  en vrijdag. Hij heeft zijn eigen spreekuur

Contact gegevens

Huisarts A.J. van Verseveld
H.A Kooijkerplein 4-3
9713 GV Groningen
Tel: 050 - 313 36 11
Fax: 050 - 313 3496
 
Huisartsen mw. C. D. Bijholt en mw. H.Y. van der Weide
H.A. Kooijkerplein 4- 4
9713 GV Groningen
Tel: 050- 311 94 83
Fax: 050- 313 34 96